Potrebujete poradiť? Zavolajte nám.
+421 948 992 100
(Po - Pia, 8:00 - 15:00)
Potrebujete poradiť? Zavolajte nám.
  +421 948 992 100 (Po - Pia, 8:00 - 15:00)

Ako si spríjemniť rekonvalescenciu vhodnou pooperačnou bielizňou?



Po pôrode a následkom dojčenia mojich dvoch detí sa moje poprsie zmenilo. Prsia boli ovisnuté a stratili svoju pôvodnú pevnosť. Výber podprseniek a plaviek sa mi celkom dosť zúžil, pretože mi aj pri správnom výbere spodnej bielizne prsníky vypadávali a podprsenky mi nesedeli. Hanbila som sa dokonca aj pred svojím manželom, aj keď on nespokojný nebol ;) Do operácie ma nikto nenútil, bolo to moje rozhodnutie. A mala som podporu celej rodiny!

Pri rozhodovaní, ktorého operatéra zvoliť, som dostala odporúčanie od svojej kamarátky, ktorá augmentáciu podstúpila pred pár rokmi.

Rozhodovala som sa pre augmentáciu už dlhší čas. Rozhodovanie trvalo pár rokov. Myslím si, že takéto rozhodnutie potrebuje čas dozrieť, pretože je to na celý život. Teraz mám 3 týždne od operácii. Zatiaľ mám dovolenku, ale už na budúci týždeň nastupujem do zamestnania.

Samotnej operácie som sa veľmi bála, nie kvôli bolesti, ale či všetko prebehne hladko a bude všetko bez komplikácií. A to sa splnilo. Operácia trvala hodinu. Po prebudení z narkózy som sa cítila vyčerpanáale plná nadšenia

Po prepustení do domácej starostlivosti sa o mňa všetci moji blízki starali. Nebola som schopná nič robiť. Bolel ma chrbát, ale ešte viac prsia. Po operácii som dostala špeciálnu podprsenku, ktorá sa mi ale zarezávala do podpazušia, čo bolo veľmi nepríjemné, pretože som v tých miestach mala chrasty po drénoch. Materiál tej podprsenky mi nevyhovoval, pretože som sa dosť potila a hlavne uprednostňujem bavlnu, na ktorú som bola zvyknutá aj pred operáciou a ktorá navyše pekne saje pot. Švy pooperačnej podprsenky (pozri foto) lemujú celú podprsenku a vedú aj cez dvorce a bradavky. Keďže boli oba prsníky po zákroku napuchnuté a na akýkoľvek dotyk veľmi bolestivé, šev nepríjemný pocit len zhoršoval.


POVÔDNÁ, NEVYHOVUJÚCA PODPRSENKA

2019 rekon 01


Preto som neváhala a začala som sa obzerať po inej značke podprsenky, ktorá bude z bavlny a hlavne nebude mať švy. Po všetkých tých kladných recenziách, ktoré som prečítala, som ju našla  v spoločnosti LIPOELASTIC. Podprsenka, ktorá spĺňala všetky moje kritériá, s názvom PI special (pozri foto). Na stránkach je prehľadná veľkostná tabuľka aj s opisným videom, ako a kde sa správne pomerať tak, aby podprsenka sedela a nikde netlačila. V tejto podprsenke sa cítim veľmi dobre – nikde netlačí, nedrie, je príjemná na dotyk. Oceňujem aj dva pomocné háčiky na zapínanie, predtým než zapnem celú podprsenku zipsom.


LIPOELASTIC - PI special

2019 rekon 02


Ženám, ktoré sa rozhodujú, či majú augmentáciu podstúpiť odporúčam, aby si vybrali správneho operatéra, pretože to je podľa mňa základ. Dôležité je ale aj nepodceniť výber komfortnej pooperačnej bielizne, pretože po operácii budete na pohodlie omnoho citlivejšia než v bežnom režime.

 Po rekonvalescencii

2019 rekon 04


 

Môj TIP pre budúcnosť, keby som išla na augmentáciu znovu?
Je dosť vecí, ktoré by som urobila úplne rovnako, keby som išla na augmentáciu znova. Presvedčila som sa však, že pohodlná bielizeň po operácii výrazne ovplyvňuje psychickú aj fyzickú pohodu. Možná by som si preto zistila viac informácií o tom, akú pooperačnú bielizeň budem mať po zákroku a lepšie by som sa na to pripravila už pred operáciou.


Zaujala vás táto odpoveď?
Zdieľajte to so svojimi priateľmi

Produkty spomínané v tejto odpovedi:

PI special
PI special
PI special
Bestseller
Biela
Čierna

Podprsenka – s bezšvovými košíčkami, s vysokým obsahom bavlny, zapínaním na zips vpredu, nastaviteľnými ramienkami a zakončením na širokú gumu

 

 

 

Skladom, Dátum odoslania: 30.04.2024
54,90 45,75 € bez DPH
LIPOELASTIC gel
Bestseller

LIPOELASTIC gél je silikónový gél obohatený o vitamín E, určený na liečbu a prevenciu jaziev.

Skladom, Dátum odoslania: 30.04.2024
20,90 19,00 € bez DPH
Contact us
Tím LIPOELASTIC
Sme tu pre vás
Tel.: +421 948 992 100 (Po - Pia, 8:00 - 15:00)
Opýtajte sa

Váš email byl úspěšně přihlášen

Váš email už existuje

Při komunikaci nastala chyba, zkuste prosím přihlášení později

Váš email nebyl zadán korektně