Potrebujete poradiť? Zavolajte nám.
+421 948 992 100
(Po - Pia, 8:00 - 15:00)
Potrebujete poradiť? Zavolajte nám.
  +421 948 992 100 (Po - Pia, 8:00 - 15:00)

Pani Daniela zdieľa skúsenosti s liposukciou bruška pomocou vodnej liposukcie



„Cítim sa omnoho lepšie, plná energie a chuti do života“

Daniela, čo vás viedlo k rozhodnutiu riešiť prebytočné kilá liposukciou brucha?

Podobný zákrok som podstúpila už pred pätnástimi rokmi. Po pôrode som bola nešťastná s tvarom svojej postavy a nechala som si pomocou liposukcie odsať tuk v oblasti bokov. Vtedy som podstúpila klasickú tumescentnú liposukciu, ktorá pre mňa bola dosť bolestivá a vyžadovala dlhú rekonvalescenciu.

Dnes existuje viacero iných metód odsatia tuku, ktoré sú šetrnejšie. Moja kamarátka absolvovala vodnú metódu liposukcie. Jej výsledok sa mi zdal skvelý, takže som si začala zisťovať viac informácií.

Prečo ste sa rozhodli práve pre takzvanú vodnú liposukciu?

Najdôležitejšie bolo pre mňa to, že ide o šetrnú a neinvazívnu metódu liposukcie. Potrebovala som čo najskôr po zákroku pracovať a fungovať v domácnosti, čo som po klasickej liposukcii schopná nebola. Ocenila som aj možnosť podstúpiť zákrok v lokálnej anestézii, bez uspania.

Ako prebiehal deň operácie?

Vzhľadom  na to, že sa pohybujem v zdravotníctve, vybrala som si a ocenila som možnosť byť pri zákroku pri vedomí. Personál na Perfect Clinic bol skvelý, celý čas so mnou komunikovali a ja som si tak celý zákrok naozaj užila. Necítila som žiadne bolesti adve hodiny po zákroku som mohla ísť domov. Na druhý deň som išla večer do práce. Bolesť bezprostredne po liposukcii by som prirovnala k bolesti po cvičení. Takže nič, čo by sa nedalo vydržať.

Aká bola vaša pooperačná starostlivosť?

Lekár mi odporučil nosenie kompresívnej bielizne. Vzhľadom  na to, že aj v oblasti kompresívnej terapie došlo od mojej prvej liposukcie k veľkému posunu, bielizeň som si okamžite zamilovala. Pooperačné bandáže mi boli skvelým pomocníkom počas celej rekonvalescencie. Ocenila som ich aj na dovolenke v Slovinsku, kde som v tejto bielizni zvládla hromadu športov vrátane raftingu. Pribalila som si viac kusov bandáží, aby som sa mohla vždy prezliecť do suchého.

 

Čo hovoríte vy a vaše okolie na výsledok?

Cítim sa omnoho lepšie, plná energie a chuti do života. V manželovi a deťoch som mala od začiatku podporu. Manžel je z výsledku nadšený, nehanbím sa pred ním a manželstvu to určite prospelo. Ja osobne zmenu pozorujem hlavne v šatníku. Oblečenie som vymenila za nové, o dve konfekčné veľkosti menšie.

Čo by ste odkázali ženám, ktoré zákrok zvažujú?

Ak nie ste spokojné so svojou postavou, bežte do toho. Je to podľa mňa ten najlepší spôsob ako „schudnúť“ rýchlo a bezbolestne. Postava sa navyše potom omnoho lepšie udržuje. Mne osobne by bolo ľúto nabrať kilá naspäť, takže som po zákroku upravila aj svoje stravovacie návyky.

 

 


Zaujala vás táto odpoveď?
Zdieľajte to so svojimi priateľmi

Produkty spomínané v tejto odpovedi:

VF Comfort
VF Comfort
VF Comfort
Bestseller
Telová
Čierna

Bandáž nad kolená – so zapínaním na zips na oboch stranách, s odnímateľnými a nastaviteľnými ramienkami a hygienickým otvorom 
 

Skladom, Dátum odoslania: 23.04.2024
82,90 69,08 € bez DPH
LIPOELASTIC gel
Bestseller

LIPOELASTIC gél je silikónový gél obohatený o vitamín E, určený na liečbu a prevenciu jaziev.

Skladom, Dátum odoslania: 23.04.2024
20,90 19,00 € bez DPH
Contact us
Tím LIPOELASTIC
Sme tu pre vás
Tel.: +421 948 992 100 (Po - Pia, 8:00 - 15:00)
Opýtajte sa

Váš email byl úspěšně přihlášen

Váš email už existuje

Při komunikaci nastala chyba, zkuste prosím přihlášení později

Váš email nebyl zadán korektně