Potrebujete poradiť? Zavolajte nám.
+421 948 992 100
(Po - Pia, 8:00 - 15:00)
Potrebujete poradiť? Zavolajte nám.
  +421 948 992 100 (Po - Pia, 8:00 - 15:00)

Snívate o nohách bez celulitídy? Riešením môžu byť kompresívne legíny



Zatiaľ čo v zime sme na celulitídu ľahko zabudli, s blížiacou sa sezónou plaviek sa nám opäť dostáva do podvedomia. „Pomarančová koža“ je u žien ale bežným javom a nie je ničím, s čím by sme sa mali prehnane trápiť alebo za čo sa hanbiť. Prirodzene ale hľadáme spôsoby, ako sa priehlbiniek na stehnách zbaviť. Ruka v ruke s celulitídou sa tiež u žien veľmi často vyskytuje pocit ťažkých a napuchnutých nôh. Dôvodov, ktoré tieto komplikácie spôsobujú je mnoho – od drobností, ktoré sama jednoducho ovplyvníte, až po vážne príčiny, ktoré vyžadujú špeciálnu starostlivosť.

Prečo vzniká celulitída?

Príčiny celulitídy sú rôzne – aj keď sa často ako jedna z hlavných uvádza dedičnosť, sú tu aj ďalšie faktory, ktoré hrajú rolu. Medzi tie najčastejšie patria:

  • hromadenie vody v tele
  • ukladanie toxínov v podkoží
  • hormonálne zmeny
  • nesprávna životospráva
  • zaťažovanie dolných končatín dlhým postávaním (často kvôli povolaniu)

Následkom týchto komplikácií je spomalenie metabolizmu a obmedzená funkcia lymfatického systému – ten pri vzniku celulitídy a problémov s ňou spojených hrá zásadnú rolu.

Aký vplyv má hromadenie vody v tele na celulitídu a opuchy?

Cievy lymfatického systému potrebujú na svoju činnosť akciu – jednoducho povedané, potrebujú pohyb svalov, aby došlo k prúdeniu lymfy. Pokiaľ ale lymfa neprúdi ako má alebo je táto činnosť vyššie zmienenými faktormi ovplyvnená a spomalená, dochádza k hromadeniu tekutiny v podkoží, jeho nedostatočnému prekrveniu a zanášaniu toxínmi. Tukové bunky tak ľahšie zväčšujú svoj objem a vytvárajú sa opuchy a pomarančová koža.

Ako pomáha kompresívna terapia?

S napuchnutými nohami a priehlbinkami v stehnách sa ale zmieriť nemusíte! Kompresívna (tlaková) terapia pomáha činnosti lymfatického systému „zvonku“. Vďaka tlaku, ktorý kompresívne pomôcky vyvíjajú, dochádza k podpore činnosti lymfatického systému. So znova aktivovaným prietokom lymfy dôjde k odplavovaniu škodlivín z tela, zmierneniu opuchnutia nôh a eliminácii zavodnenia. A v neposlednom rade tiež k redukcii celulitídy.

Štýlové kompresívne legíny proti celulitíde

Pokiaľ vás trápi predstava seba samej v nevzhľadných kompresívnych pančucháčoch, nezúfajte. Unikátne kompresívne LIPOELASTIC ACTIVE leggings sú nie len štýlové, ale i účinné. Tieto špeciálne kompresívne legíny pomáhajú proti opuchnutiu, uľavujú od pocitu ťažkých nôh a zmierňujú celulitídu. Mimo iné podporujú zníženie obsahu vody v tele a môžu pomôcť k potlačeniu príznakov pri chorobe lipedém. Benefitom je efekt optického zoštíhlenia. Sú vhodné na každodenné nosenie, športové aktivity i cestovanie.


Zaujala vás táto odpoveď?
Zdieľajte to so svojimi priateľmi

Produkty spomínané v tejto odpovedi:

ACTIVE leggings
ACTIVE leggings
ACTIVE leggings
ACTIVE leggings
ACTIVE leggings
ACTIVE leggings
ACTIVE leggings
ACTIVE leggings
ACTIVE leggings
ACTIVE leggings
Bestseller
Čierna/farebná guma
Ružová/farebná guma
Tmavomodrá/farebná guma
Čierna/čierna guma

Zoštíhľujúce kompresívne legíny napomáhajúce proti zadržovaniu vody v tele, celulitíde a opuchom nôh

Skladom, Dátum odoslania: 24.04.2024
59,90 49,91 € bez DPH
Contact us
Tím LIPOELASTIC
Sme tu pre vás
Tel.: +421 948 992 100 (Po - Pia, 8:00 - 15:00)
Opýtajte sa

Váš email byl úspěšně přihlášen

Váš email už existuje

Při komunikaci nastala chyba, zkuste prosím přihlášení později

Váš email nebyl zadán korektně